Κλασική λογοτεχνία Λειβαδίτης Neil Gaiman Ηλεκτρονικοί Αναγνώστες Jo Nesbo
 • Ποιοι ειμαστε  Εδώ μπορείτε να διαβάσετε λίγα λόγια τα μόνιμα μέλη της ομάδας του Book In...  Η Φωτεινή Μοσχή μας συστήνεται:


  Είμαι σίγουρη ότι γεννήθηκα με μια λίστα βιβλίων για διάβασμα… Σπούδασα φιλολογία στο ΑΠΘ για να είμαι πάντα μέσα στα βιβλία και λογοτεχνική μετάφραση στο University of East Anglia για κολυμπήσω ακόμα πιο βαθιά... Από τα πρώτα μου βήματα στη μετάφραση και στην επιμέλεια κειμένων, όπου έπεσα με τα (φοιτητικά) μου μούτρα σε άπειρους τόνους χαρτιού και μελανιού, μέχρι τις εκθέσεις βιβλίου της Φρανκφούρτης, του Παρισιού ή του Λονδίνου, δεν έπαψα ποτέ να είμαι ένα junkie της (τυπωμένης) σελίδας, των παλιών βιβλιοπωλείων και των (ωραίων;) λέξεων.

  Έχω μεταφράσει αρκετά βιβλία σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ γράφω για ό,τι μου αρέσει, είτε αυτό είναι βιβλίο, μουσική, ποίημα, φωτογραφία ή κίνημα στο http://metaphrasi.gr/blog/ και εδώ, στο Βοοk In.

  Φτιάξαμε την ομάδα αυτή και το ηλεκτρονικό περιοδικό Book In για να μιλάμε και να μοιραζόμαστε τα πράγματα που αγαπάμε και περιμένουμε τα σχόλια, τις ιδέες και την αγάπη σας.


  Κωνσταντίνος Σ.


  Ο Κ. Σ. γεννήθηκε στη Ρόδο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Αγγλία. Αν και το πάθος του είναι η κλασική μουσική, έχει ιδιαίτερη κλίση στον κινηματογράφο και την λογοτεχνία από μικρή ηλικία.   Εμμανουέλα Παπ.


  Είμαι η Εμμανουέλα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο όμορφο νησί μας, την Ρόδο. Σπούδασα στην Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Μου αρέσει να ταξιδεύω με αεροπλάνο και με βιβλία και να αποτυπώνω τα πάντα σε εικόνες!


  0 comments → Ποιοι ειμαστε

  Post a Comment